Bokningsvillkor för städning

Provstädning

Provstädningen är inte bindande för fortsatt städning, utan bara för det bokade tillfället. Erbjudandet 99 kr/timme* är bara avsett för dig som eventuellt vill ha återkommande städning, men först vill prova på. För annan typ av städning än den som står på städlistan, debiteras ordinarie pris. Provstäd är alltid på minst 4 timmar och vi utför då endast städtjänsten. Ifall ni önskar lägga till mer tid för att vi ska hinna med hela bostaden ber vi er att skriva det per mail minst 3 dagar innan, i annat fall  gör medarbetaren så mycket denne hinner på 4 timmar. För städuppdrag mer än 13 km från T-Centralen tillkommer en inställelseavgift på 75 kr.

Åtagande – Rent Hemma

Rent Hemma förbinder sig att utföra överenskomna tjänster på ett professionellt och för branschen korrekt sätt. Städningen som utförs är enligt följande, klicka här! Vid provstädning utförs ingen annan tjänst än städning. Alltså inte fönsterputs, tvätt eller strykning och städtiden är alltid minst 4 timmar.

Åtagande – Kund

Du som kund skall tillhandahålla fullt fungerande utrustning och material i enlighet med specifikation som tillhandahålls av Rent Hemma för utförande av städtjänsten. För att underlätta städningen i just ert hem behöver Rent Hemma svar på några korta frågor som kommer att mejlas ut.

Avbokning – ombokning

Har en avbokning eller ombokning gjorts senare än 3 arbetsdagar innan själva städtillfället anses tiden förbrukad och kommer att debiteras. I de fall en bokning gjorts med kort varsel, senare än 3 dagar innan själva städtillfället, finns alltså ingen möjlighet till avbokning utan debitering.

Reklamation

Vid klagomål på utförd städning med priset 99 kr/timmen*, ges ingen möjlighet till vare sig åtgärd eller kompensation. Detta på grund av det låga priset. Vid återkommande städning följer vi förstås konsumentverkets rekommendationer för god kundvård, där vi alltid följer upp en kunds synpunkter och utför någon form av åtgärd enligt överenskommelse med kunden.

Reklamation vid ordinarie pris, eller vid skada oavsett pris, ska denna komma företaget tillhanda senast inom 48 timmar efter att arbetet är utfört. I annat fall tar Rent Hemma inte på sig uppgiften att behandla någon reklamation eller kompensation. Alla överenskommelser utöver dessa villkor ska ske skriftligen eller via mejl.

* Priserna är efter rutavdrag. För städuppdrag mer än 13 km från T-Centralen tillkommer en inställelseavgift på 75 kr.