Så här jobbar vi

Det här utför vi

Vi har en städlista som visar vilka olika moment vi utför, med undantag för individuella överenskommelser. Se här

Säkerhetspolicy

I största möjliga mån följer vi Svenska stöldskyddsföreningens (www.ssf.nu) riktlinjer i säkerhetsfrågor. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där varje anställd måste lämna utdrag ur belastningsregistret och skriva på ett sekretessavtal. Vi samarbetar med Folksam när det gäller vårt försäkringsansvar gentemot dig som kund.

Försäkringsåtaganden

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor hos Länsförsäkringar. Våra anställda är försäkrade genom Skandia.

Miljöpolicy

Rent Hemmas tjänster ska utföras med minsta möjliga miljöpåverkan.

Anställningspolicy

Alla som är anställda på Rent Hemma:

  • är ansvarsförsäkrade
  • får friskvårdsbidrag
  • får internutbildning
  • får fri tillgång till sjukgymnast

Integritetspolicy

För oss på Rent Hemma är det oerhört viktigt att du skall känna dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter. Mot bakgrund av EU:s nya allmänna dataskyddsförordning (GDPR) har vi sett över våra interna säkerhetsrutiner och tillsammans med våra partners säkerställt så att dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt och att våra tillvägagångssätt följer gällande lagar.

I den här policyn beskriver vi vilka personuppgifter Rent Hemma samlar in om dig och hur vi hanterar dessa. Vi informerar dig även om dina rättigheter och vart du kan vända dig med frågor eller synpunkter. Se här

Svar på de vanligaste frågorna hittar du här (FAQ)

Bokastäd - 99kr/tim

calendar-icon
Vill du veta mer?

Boka städtillfälle

M T O T F