Hemstädning

Allt fler nyttjar det utbud av hemstädning Stockholm tillhandahåller.

Ett stadigt ökande antal människor har idag möjlighet att ta hjälp av den hemstädning Stockholm med omnejd, och andra storstäder, har att erbjuda. 

Det blir ofta ett riktig lyft i vardagen att få hjälp med de mest grundläggande sysslorna i hemmet. En förändring som verkligen märks, för samtliga i hushållet.

Rent hemma ett av de företag som erbjuder en skräddarsydd tjänst.

Peter Svanberg, som är den som startade rent hemma, berättar; Vår målsättning har varit att skapa ett så anpassningsbart erbjudande som möjligt, så att vi kan nå en bred kundkrets. Vi försöker ligga på en prisnivå som gör att bland all hemstädning Stockholm har att erbjuda, kan i stort sett alla ha råd att använda våra tjänster i någon utsträckning. Det viktigaste är att man kan få en liten guldkant på vardagen och det är ju naturligtvis olika från person till person och familj till familj vad det innebär. 

Enkelhet är A och O

Enkelhet är A och O när man jobbar ju här branschen. Det ska vara lätt att hitta det erbjudande som passar bäst. Det ska också vara enkelt att ansluta sig till den hemstädning Stockholm och Rent Hemma kan leverera. Och det ska vara lätt och trevligt att få igång tjänsten. Med detta i blickfånget har Rent Hemma en modell som fungerar som fungerar väldigt bra:

Så här går det till
Det första som händer är att Rent Hemma, en del av Freska, skickar en presentation på den medarbetare som blir tilldelad uppdraget. Målsättningen är att den här personen ska kunna fortsätta att vara den som utför tjänsten framledes. Det skapar en personlig kontakt, man vet att medarbetaren känner till hemmet och alla behov som föreligger.
Tillsammans med kunden  bestämmer man sedan en tid som passar, då man kan komma och göra ett första besök. Då går man igenom alla moment och kartlägger kundens behov in i minsta detalj, så att den hemstädning Stockholm erbjuder via Rent Hemma blir skräddarsydd.

Utveckling är vägen framåt

I det utbud av hemstädning Stockholm tillhandahåller gäller det naturligtvis först och främst att se till att själva städtjänsten håller så hög kvalitet som möjligt. Där finslipar vi ständigt våra tjänster. Men vi jobbar också på att bli tydligare och mer lättbegripliga i våra erbjudanden, berättar Peter Svanborg. Alla ska snabbt kunna hitta fram till en tjänst och en prisnivå som passar just dem. Det har hittills skapat ett mycket gott resultat och vi har fått väldigt mycket uppskattning för vårt sätt att presentera oss, fortsätter Peter.

Det är väldigt kul att vara med och förbättra tillvaron för en mängd människor. Det vore fantastiskt roligt att nå en prisbild där verkligen alla människor kan unna sig den här typen av tjänster. Vi vill att alla ska höra av sig till oss så att vi kan komma överens om hur vi kan tillgodose just deras behov, avslutar Peter.

Bokastäd - 99kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F