Månadsstädning

Låt oss ta hand om Er månadsstädning. Alla människor har inte tid att ta hand om sitt hem på det sätt man kanske önskar. Då känns det lyxigt och skönt att kunna komma hem till en fräscht och nystädad bostad. Allt fler väljer därför att ta del av den månadsstädning Stockholm erbjuder, genom att anlita ett av de företag som tillhandahåller hushållsnära tjänster. Rent Hemma är ett sådant företag.

Vi tillhandahåller tjänster som underlättar människors vardag, säger Peter Svanborg, grundaren av Rent Hemma. Den månadsstädning Stockholm och dess invånare kan ta del hjälper människor att hitta balans i vardagen, säger Peter.

Ett brett utbud

Rent hemma erbjuder en ett stort utbud av tjänster med olika omfattning. Allt för att varje kund ska kunna känna att just deras behov blivit tillgodosedda.

Peter Svanborg, som startade företaget, säger så här: 

"Våra tjänster ska kunna passa i stort sett alla, det är vår målsättning. Man ska hitta en lösning som ligger i nivå med ens behov. Bland all månadsstädning Stockholm tillhandahåller, gör vi på Rent Hemma vårt yttersta för att de allra flesta ska kunna anlita oss och ha glädje av våra tjänster. Människors behov skiftar och det ska återspeglas i vårt utbud", fortsätter Peter. 

Så här fungerar det

Kunden får först en presentation av den medarbetare som tilldelas städuppdraget. Rent Hemma gör sedan sitt yttersta för att denna medarbetare blir kundens fasta leverantör av städning. Personlig kontakt och kunskap om varje kunds behov är central, säger Peter. Då är det viktigt att till varje pris undvika att byta ut personal.

Man kommer sedan överens om en tid då medarbetaren besöker kunden så att man tillsammans kan slå fast vilka behov kunden har. På så sätt blir den månadsstädning Stockholm levererar genom Rent Hemma så personligt anpassad som möjligt.

Städning är inte allt

Bland all månadsstädning Stockholm erbjuder kan det vara en utmaning att sticka ut från mängden, fortsätter Peter Svanborg. Man behöver profilera sig och vi på arbetar ständig med att utveckla den biten. På Rent Hemma erbjuder vi en rad andra tjänster som tillval till själva städtjänsten. Det kan handla om tvätt och strykning. Även skovård. Kanske behöver kunden fönsterputs eller hjälp med att handla mat. Kanske även att tillaga maten. 

Så vi på Rent Hemma, en del av Freska, står redo att tillgodose de flesta behov du som kund kan tänkas ha, avslutar Peter. Kontakta gärna oss så kan vi titta lite på hur vi kan skapa balans i just din vardag.

Bokastäd - 199kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F