Städbolag

Vi tar hand om din hemstädning – Flexibelt städbolag Stockholm Av olika skäl finns det många människor idag som inte har energi eller tid att ta hand om sin bostad på ett sätt som känns tillfredsställande. Man är stressad och trött när man kommer hem från jobbet och städning kanske inte är det första man tänker på. Då kan man välja bland det stora utbud av städbolag Stockholm sett växa fram på senare tid. Rent Hemma är ett sådant företag.

Våra kunder kommer från samhällets alla hörn, skulle man kunna säga, berättar Peter Svanborg som startade Rent Hemma. Det kan vara människor som befinner sig mitt i en karriär eller bara är hårt arbetande. Eller också är man stressad och pressad av andra skäl. Ett modernt liv innehåller ju så mycket och anledningarna kan vara många varför man tycker att man halkar efter när det gäller sysslor som städning och andra sätt att ta hand om sitt hem. Då kommer vi in och skapar lite balans i tillvaron. Vi frigör också tid till sådant som känns roligt och meningsfullt, till exempel att träffa kompisar eller att göra aktiviteter tillsammans med familjen. Det känns kul och utmanande att vara ett av de städbolag Stockholm och dess invånare väljer att vända sig till.

Enkelt samarbete 

Enkelheten kommer i första hand, berättar Peter. Alltifrån att kunna orientera sig bland våra tjänster till att teckna upp sig på ett abonnemang och självklart också när tjänsten är igång. Det ska vara enkelt hela vägen. Det skapar en känsla av tillhörighet och sånt är viktigt i vår bransch, fortsätter Peter. Bland de städbolag Stockholm har att tillgå är vi nog det företag som lägger mest fokus på enkelhet, fortsätter han.

Rent Hemma kommer och hälsar på 

När man tecknar upp sig på ett abonnemang hos oss så inleder vi alltid samarbetet med att skicka en trevlig presentation av den medarbetare som ska vara kopplad till kunden. Vi försöker att byta personal så lite som det någonsin är möjligt, så att vi på så sätt kan skapa en personlig relation med kunden och lära oss exakt hur behoven ser ut.

Sedan kommer vi hem till kunden och går igenom alla moment som ska utföras samt de praktiska rutinerna. På så sätt hamnar vi rätt från början och tjänsten flyter på direkt. Som ett av de städbolag Stockholm sett växa sig allt större har vi ett extra stort ansvar att leverera personligt utformad service, tycker Peter.

Mertjänster

Våra kunder har ofta behov av andra tjänster än just städning och då kan vi oftast hjälpa till. Det kan handla om till exempel matlagning eller tvätt. Fönsterputs eller att handla mat och övriga varor till hushållet. Vi försöker vara ett av de städbolag Stockholm anlitar som har ett så brett utbud av tjänster som möjligt, avslutar Peter Svanborg.

Tveka inte att höra av dig till oss så kan vi tillsammans ta reda på hur vi kan sätta guldkant på just din vardag!


Bokastäd - 199kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F