Städhjälp i Stockholm

Peter Svanborg, grundare till Rent Hemma och en av de stora leverantörerna av den städtjänst Stockholm med omnejd har att erbjuda, berättar följande:

– Det är ju så mycket mer än städhjälp Stockholm efterfrågar. Vi levererar egentligen livskvalitet, kan man säga. Det handlar om hur såväl enskilda personer som familjer upplever sin vardag.

– Egentligen så kan man se det som att man, i många fall, erbjuder avslappning och återhämtning för människor som ofta arbetar väldigt hårt. Kan man vila ordentligt, varva ner och ta det lugnt när man är ledig, så är det klart att man kan vara effektivare och dessutom ha roligare på jobbet. Så det är inte bara själva städningen som sparar tid och kraft utan det är också känslan av att kunna koppla bort hela den biten och kunna koppla av och känna att nu är det tid för vila, säger Peter.

– Många kunder rapporterar till oss att detta är det stora värdet med våra tjänster. Om man själv inte väljer att sköta samtliga hushållssysslor för att man är road av detta, så kan man också se det som en god investering. Den tid som man annars skulle spendera på detta, som istället tas omhand av den städhjälp Stockholm numera har vant sig vid, kan man ju, om man så önskar, ägna åt sådant som genererar intäkter, fortsätter Peter. Så det finns många olika värden att beakta när man överväger att anlita städhjälp i Stockholm.

– Vi har en växande verksamhet idag och det känns ju som en utmaning att kunna hålla fast vid kärnfrågor som ett personligt bemötande och snabba lösningar vid eventuella komplikationer, så att vi bibehåller den servicenivå, när det gäller städhjälp Stockholm och dess invånare har rätt att förvänta sig. Det är där vi sätter ribban, avslutar Peter.

Bokastäd - 249kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F