Veckostädning

Låt oss underlätta för dig med vår veckostädning I den hektiska tillvaro som många lever idag, kan det vara en ovärderlig lättnad att ta hjälp av ett städföretag. Att kunna unna sig den lyxiga känslan av att komma hem till en nystädad, fräsch bostad. En tjänst som till exempel den veckostädning Stockholm med omnejd erbjuds kan göra stor skillnad.

Flertalet av våra kunder upplever att de helt enkelt inte har tid sköta om sitt hem i den utsträckning de kanske skulle önska, säger Peter Svanborg, grundare av Rent Hemma. Vardagens alla bestyr tar för mycket tid och kraft. Dessutom blir det inte tid och energi över för fritidssysslor eller att umgås familj och vänner på det sätt man vill och behöver. Där kommer vi in och erbjuder bland annat den typ av veckostädning Stockholm med omnejd har kommit att uppskatta. Vi kan skapa balans i tillvaron för såväl privatpersoner som flerbarns familjer, och alla kategorier däremellan, fortsätter Peter. Vår personal är handplockad, välutbildad och med ett stort fokus på ett personligt kundbemötande, vilket blivit väldigt uppskattat i den feedback vi fått från våra kunder, berättar han.

Med enkelhet i centrum

Det gäller att inte krångla till det. Enkelheten är en av de absolut viktigaste punkterna när man erbjuder hushållsnära tjänster. Vi gör verkligen vårt yttersta för att våra tjänster ska vara lättillgängliga, enkla att förstå, och okomplicerade när väl tjänsten dragit igång, säger Peter Svanborg. Eventuella problem som uppstår ska lösas snabbt och effektivt, så att kunden märker av det så lite som möjligt. Där har vi mycket bra rutiner vilket har visat sig spela en stor roll i våra goda resultat. Att all veckostädning Stockholm fått levererat har blivit så populär beror mycket på just effektiva rutiner och ett proffsigt bemötande, tror Peter.

Vi inleder samarbetet

När vi inleder ett samarbete så börjar alltid med att skicka en presentation av den av våra medarbetare som ska bli kundens leverantör av våra tjänster. Det är vår målsättning att i det längsta behålla varje medarbetare hos respektive kund, att byta personal så lite som möjligt. Det har gått väldigt bra och visat sig ha ett stort värde för kunderna. Medarbetaren känner till kundens behov, hur kundens tillvaron fungerar och kan då utforma exempelvis den veckostädning Stockholm och dess kunder tagit del av, på bästa sätt. Det skapar bättre förståelse och en bättre tjänst, helt enkelt, fortsätter Peter. Sedan gör vi ett besök hos kunden och går igenom hur behovet ser ut.

Mertjänster

Förutom den veckostädning Stockholm erbjuds från Rent Hemma, en del av Freska, kan företaget även leverera en rad andra tjänster. Man hjälper till med allt från skovård till fönsterputs. Även matlagning och i vissa fall catering kan man stå till tjänst med. Vi vill att våra kunder ska vända sig till oss med allt dom behöver hjälp med i vardagen, så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa till på bästa sätt, avslutar Peter Svanborg.

Om du kontaktar oss så tittar vi gemensamt på hur vi kan underlätta just din vardag. Välkommen!

Bokastäd - 249kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F