Städfirma

Vi tar hand din hemstädning – Flexibel städfirma i Stockholm Allt fler väljer att unna sig den lyxiga känslan att komma hem till ett nystädat hem som dessutom doftar rent och fräscht. Det är inte så lätt alla gånger att hinna med vardagens alla sysslor och dessutom få tid över till privatlivet. Många väljer att anlita företaget Rent Hemma, en städfirma Stockholm sett växa sig allt starkare som tillhandahåller en skräddarsydd tjänst som håller hög nivå.

Peter Svanborg, som startade Rent Hemma, berättar: 

"Vi har en väldigt bred kundbas med människor från alla grupper i samhället. Vår målsättning är att var och en som känner ett behov av våra tjänster ska kunna ta del av vårt utbud i någon utsträckning."

Jobb och fritid – en balansgång

Många upplever idag att dom lever ett ganska hektiskt liv och det är svårt, för att inte säga omöjligt, att hitta en balans mellan de göromål som måste utföras och allt det man tycker om och längtar efter. Att då anlita en städfirma Stockholm erbjuder kan vara det viktigaste och bästa beslutet som går att ta, säger Peter. Vi bidrar till att hitta balans i vardagen.

Det ska vara enkelt

I och med det skatteavdrag som går att utnyttja är det idag möjligt för en stor grupp människor att ta del av de tjänster som tillhandahålls av en städfirma Stockholm och dess invånare har att tillgå.

På Rent Hemma har man verkligen ansträng sig för att det enkelt ska gå att hitta ett upplägg som tillgodoser varje kunds behov. Vi vill att det ska vara så enkelt och snabbt som möjligt att orientera sig bland våra tjänster, säger Peter Svanborg. Det ska också vara enkelt att teckna ett abonnemang och naturligtvis måste det vara lätt och trevligt att ha ett samarbete med oss på alla sätt.

Rent Hemma hälsar på

När man startar upp sitt abonnemang hos oss så gör vi alltid ett personligt besök, fortsätter Peter. Men redan innan första besöket så skickar vi alltid en presentation av den medarbetare som kommer att ha hand om uppdraget. Alltså den som kommer hem till kunden och utför våra hushållsnära tjänster. På så sätt blir det en personlig kontakt med den städfirma Stockholm har tillhandahållit till just den kunden. Vi är måna om att våra medarbetare sätter sig in i varje kunds behov.

Övriga tjänster, förutom städning

Nu är det inte bara städning som vi hjälper till med, säger Peter. Det finns även möjlighet att ta del av andra tjänster hos oss, exempelvis tvätt. Man kanske vill ha hjälp med fönsterputsning eller storstädning någon gång. Vi är nog den städfirma Stockholm och dess invånare anser har bredast utbud. 

Hör av dig till oss på Rent Hemma, en del av Freska, så kan vi gå igenom hur vi kan tillgodose just dina behov.Bokastäd - 199kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F