Städservice

Kanske den mest prisvärda städservice Stockholm har att erbjuda Såväl ensamstående som barnfamiljer har idag ofta svårt att få tiden att räcka till. Dagarna fylls av ”måsten och borden” och det blir alltför lite tid över till det man tycker känns meningsfullt och kul. Då kan det kännas skönt att ta hjälp av ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster. Rent Hemma är ett företag som profilerat sig bland all städservice Stockholm tillhandahåller. Man sätter enkelhet och tillgänglighet i centrum.

Peter Svanborg, som startade Rent Hemma, berättar: "Den stress många människor upplever i vårt moderna samhälle är enorm idag. Man känner nog många gånger att tillvaron ser väldigt annorlunda ut mot vad man kanske förväntat sig eller hoppats på.

Vi kan då vara med och hjälpa till att skapa lite balans i tillvaron. På så sätt blir de tyngre bitarna lättare att hantera. Hos oss finner man en personligt utformad och trygg tjänst som man kan lita på. En hög servicenivå och välutbildad, kunnig personal. Rent Hemma ska vara en städservice Stockholm och dess invånare kan vara stolta över, fortsätter Peter.

Med enkelheten i centrum

Det är lätt att ha med rent hemma att göra. Det genomsyrar hela verksamheten. Alltifrån att sortera bland utbudet av tjänster till bokning av abonnemang med mera. Men också i den kontinuerliga kontakten längs vägen. Enkelhet är ett av våra viktigaste nyckelord säger Peter. Flexibilitet är ett annat. Bland all städservice Stockholm sett växa fram senaste åren är vi ett av de mest flexibla företagen.

Vi startar vårt samarbete med ett hembesök ?????

Det är så vi börjar vår personliga kontakt, fortsätter Peter. Men dessförinnan skickar vi en presentation av den medarbetare hos oss som kommer att utföra alla tjänsterna hos kunden. Vår målsättningen att den personen ska stanna kvar som som kundens personliga medarbetare så långt det någonsin är möjligt. Detta vi har lyckats väldigt bra med och det har blivit väldigt uppskattat och har därför blivit en prioritet hos oss. Vid det första mötet går man igenom alla moment in i minsta detalj så att kunden kan vara trygg med att tjänsten utformas efter just deras behov. På så sätt bygger man en personlig relation i den städservice Stockholm kan ta del av hos oss.

Inte bara städning

Förutom städning erbjuder Rent Hemma en hel del andra tjänster. Det kan till exempel handla om att tvätta, stryka tvätt eller kanske skovård. Någon kan ha behov av att få hjälp med att handla mat eller att tillaga maten. Dessa tjänster, och många därtill, tillhandahåller vi inom den städservice Stockholm har kommit att förvänta sig av oss. 

Kontakta oss på Rent Hemma, en del av Freska, så kan vi gå igenom hur vi kan tillgodose just dina behov.

Bokastäd - 249kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F