Städtjänst

Vi vill erbjuda dig vår städtjänst Många människor väljer idag att ta hjälp av ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster. Den städtjänst Stockholm har att erbjuda har idag blivit allt mer utbredd. I den tid vi nu lever är det mycket som ska hinnas med och många människor längtar efter lite mer tid till fritidsintressen idrott, och att bara umgås med familj och vänner. Då kan det vara ett smart val att nyttja det utbud av hushållsnära tjänster som finns till hands.

Ett företag som erbjuder såna tjänster på ett enkelt och effektivt sätt, men med en personlig touch, är Rent Hemma. Peter Svanborg, som är den som startade Rent Hemma, berättar lite om företaget:

Ja, vi har ju funnits ett tag nu och det är en spännande utmaning att kunna profilera sig den här branschen, säger Peter. För vår del handlar det om trygghet och ett personligt bemötande. Självklart så behöver först och främst ha en toppkvalitet på all städtjänst Stockholm och dess invånare väljer att nyttja, men personlig service och en känsla av trygghet är nyckelbegrepp för oss, berättar han.

Enkelhet en självklarhet

Den städtjänst Stockholm tillhandahåller genom Rent Hemma ska vara enkel och begriplig, fortsätter Peter. Det gäller i alla led, alltifrån marknadsföring och presentation till att teckna ett abonnemang och självklart när man sedan fortlöpande nyttjar våra tjänster. Vi har satsat hårt på ett personligt bemötande i vår kundkontakt, berättar Peter.

Våra medarbetare är lyhörda och tålmodiga och självklart kompetenta och utbildade. På så sätt säkrar vi en trygg tjänst där kunden betalar för det den behöver, varken mer eller mindre.

Vi startar vårt samarbete med ett hembesök

Det är så vi börjar vår personliga kontakt, fortsätter Peter. Men dessförinnan skickar vi en presentation av den medarbetare hos oss som kommer att utföra alla tjänsterna hos kunden. Vår målsättningen att den personen ska stanna kvar som som kundens personliga medarbetare så långt det någonsin är möjligt. Detta vi har lyckats väldigt bra med och det har blivit väldigt uppskattat och har därför blivit en prioritet hos oss. Vid det första mötet går man igenom alla moment in i minsta detalj så att kunden kan vara trygg med att tjänsten utformas efter just deras behov. På så sätt bygger man en personlig relation i den städservice Stockholm kan ta del av hos oss.

Övriga tjänster som underlättar vardagen

På Rent hemma satsar man på ett brett utbud av tjänster. Förutom den städtjänst Stockholm efterfrågar finns det också möjlighet att få hjälp med tvätt eller strykning av tvätt. Man hjälper också till med att handla mat och att laga till maten. 

Ja, vi vill gärna kunna erbjuda hjälp med det mesta kunderna har behov av, berättar Peter. Detta är något vi ständigt utvecklar. Det gäller att vara lyhörd för behoven och att  agera utifrån den information man får från kunderna, avslutar Peter.

Ta kontakt med oss på Rent Hemma, en del av Freska, och låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Bokastäd - 249kr/tim

calendar-icon

Boka städtillfälle

M T O T F